GRØNSAGSTÆRTE MED SKINKE

Print opskrift
GRØNSAGSTÆRTE MED SKINKE
Antal personer
Ingredienser
Bund:
Fyld:
Antal personer
Ingredienser
Bund:
Fyld:
Instruktioner
Fremgangsmåde:
  1. Smør smuldres i melet og der tilsættes koldt vand til dejen samler sig. Dejen rulles ud og en tærteform på ca.28 cm beklædes.
  2. Dejen sættes i køleskabet i mindst 30 min. der prikkes mange huller med en gaffel i hele dejen. Dejen forbages i en opvarmet ovn ved 200ºC (luftovn) i ca. 15 min.
  3. I mellemtiden skylles og klargøres grøntsagerne. Æg slås ud og piskes sammen med fløde, muskatnød, hvidløg, salt og peber.
  4. Osten blandes med grøntsags fyldet og fordeles på tærtebunden som har hvilet et par min. efter den er taget ud af ovnen. Skinken fordeles på fyldet og til sidst hældes æggemassen over fyldet.
  5. Tærten bages færdig i ovnen i yderligere i ca. 35-45 min.
Tilbehør:
  1. Evt. en god salat
Del denne opskrift