Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 pk. bacon i tern
- 1 skive gorgonzola (Smag sovsen til så den ikke bliver for stærk)
- 1/4 piskefløde
- 1 fed presset hvidløg
- 1 ds. hakkede tomater Hele kan også bruges
- Husets tomatketchup
- En skefuld tomatpuré
Ingredienser
|
Instruktioner
- Bacon svitses i en mellemstor gryde, sammen med hvidløg og når fedtkanten er sprød, brunes oksekødet sammen med.
- Når kødet er brunet rigeligt, skal de hakkede tomater tilsættes og derefter tilsættes gorgonzolaen og tomatpuré.
- Smag sovsen til med tomatketchup, piskefløde, samt salt og peber. Når alt det er gjort skal det bare stå og snurre lidt.
- Serveres med pasta eller båndspaghetti og hvidløgsflute.
- NB: Passer godt sammen med de fleste rødvine, de skal dog ikke være for kraftige.
Del denne opskrift