FENNIKEL-CREME, SUPPE

Print opskrift
FENNIKEL-CREME
Antal personer
Personer
Antal personer
Personer
Instruktioner
  1. Løg og hvidløg svitses ved middelvarme i olie/smør, indtil løget er klart.
  2. Tilsæt fennikel og svits videre et par minutter. Tilsæt 500 ml bouillon og kog det ind til der er ca. 2 dl. tyk suppe, som herefter blendes.
  3. De sidste 300 ml bouillon tilsættes, det hele bringes til kog, skal koges et par minutter.
  4. Suppen nedkøles og passeres gennem en sigte, det der ikke kommer igennem kasseres. Smag til med citronsaft, salt, peber, kinesisk femkrydderi og sukker.
  5. Cremesuppen bliver bedst af at samle sig et døgn i køleskabet
Servering:
  1. Lige før servering opvarmes fennikel-cremen og monteres med fløden. pisk luft ind i suppen og server den med de ristede stykker pamaskinke
Del denne opskrift