KYLLINGE-RAVIOLI I SVAMPESAUCE MED BASILIKUM

Print opskrift
KYLLINGE-RAVIOLI I SVAMPESAUCE MED BASILIKUM
Antal personer
Personer
Antal personer
Personer
Instruktioner
Fremgangsmåde:
  1. Ravioli koges efter anvisning på pakken (friske ravioli skal normalt have ca. 6 minutter).
  2. Svampene skæres i mindre stykker, og hvidløg hakkes. Sauteres på sauterpande i olie, indtil svampene er gyldne (ca. 2-3 minutter). Bouillon tilsættes og koges ind til det halve. Fløden tilsættes og saucen simrer i 3-5 minutter, indtil den har ønskede konsistens. Hakket basilikum tilsættes. Smages til med salt og peber.
Servering:
  1. Ravioli overhældes med saucen i fad og serveres straks.
Alternativer:
  1. Svampe- eller osteravioli kan også benyttes.
  2. I stedet for bouillon kan man nedkoge svampe og hvidløg med hvidvin og en anelse kyllingefond.
  3. Man kan også vælge at krydre retten med ca. 2-3 hakkede soltørrede tomater i stedet, som sauteres sammen med svampe og hvidløg.
Del denne opskrift