Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 1 pk friske ravioli med kylling 250 g
- 150 g forskellige svampe
- 2 fed hvidløg
- 1 dl kyllingebouillon
- 1½ dl fløde
- ½ bdt basilikum
- Reven grana-ost
Ingredienser
|
Instruktioner
Fremgangsmåde:
- Ravioli koges efter anvisning på pakken (friske ravioli skal normalt have ca. 6 minutter).
- Svampene skæres i mindre stykker, og hvidløg hakkes. Sauteres på sauterpande i olie, indtil svampene er gyldne (ca. 2-3 minutter). Bouillon tilsættes og koges ind til det halve. Fløden tilsættes og saucen simrer i 3-5 minutter, indtil den har ønskede konsistens. Hakket basilikum tilsættes. Smages til med salt og peber.
Servering:
- Ravioli overhældes med saucen i fad og serveres straks.
Alternativer:
- Svampe- eller osteravioli kan også benyttes.
- I stedet for bouillon kan man nedkoge svampe og hvidløg med hvidvin og en anelse kyllingefond.
- Man kan også vælge at krydre retten med ca. 2-3 hakkede soltørrede tomater i stedet, som sauteres sammen med svampe og hvidløg.
Del denne opskrift