SKOVHYTTENS TRANEBÆRSNAPS

Print opskrift
Skovhyttens tranebærsnaps
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vodkaen hældes i et 2 l sylteglas og hertil tilsættes honning, muskatnød og kardemomme. Vodkaen trækker til næste dag. Tranebærerne lægges samtidig i fryseren (hvis de er friske).
  2. Næste dag ordnes tranebærerne og lægges ned i vodkaen. Snapsen skal nu stå mørkt og ikke for varmt i 1 mdr. Bærerne tages fra evt. ved hjælp af et dørslag og snapsen hældes tilbage i sylteglasset.
  3. Snapsen henstår yderligere en uge, hvorefter den hældes på flaske gennem et kaffefilter. Snapsen bliver mildere og rundere jo ældre den bliver!
  4. Tranebærsnaps skal opbevares mørkt, da den mister sin flotte lyserøde farve i solen, men smagen tager ingen skade.
  5. Gem tranebærerne, de kan bruges til mad retter.
Del denne opskrift