HALFDANS ØKOLOGISKE RØDGRØD

Print opskrift
HALFDANS ØKOLOGISKE RØDGRØD
Antal personer
Personer
Antal personer
Personer
Instruktioner
  1. Rabarber og jordbær rengøres. De tykke rabarberstængler skæres i store stykker og de fine stængler skæres i ½ cm tynde skiver. Halvdelen af jordbærrene (de pæneste) halveres.
  2. Vand og sukker hældes i en gryde og varmes op ved svag varme, indtil sukkeret er opløst. Skru op for varmen, og tilsæt de tykke stængler fra rabarberne og de hele (mindre pæne) jordbær. Koges møre i ca. 10 minutter. Blendes fint.
  3. Den blendede frugt sættes over igen ved lav-medium varme. Tilsæt de fine skiver rabarber og simre i ca. 4 minutter.
  4. Tilsæt halverede jordbær og simrer videre i yderligere 5 minutter. Smages til med saften fra ½ citron. Jævnes med Maizena udrørt i lidt vand og tages af varmen. Stilles i køleskab i ca. 24 timer, så rødgrøden kan samle sig.
Servering:
  1. Serveres varm eller kold med en god økologisk piskefløde.
Del denne opskrift