Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
- 4 æggeblommer
- 100 g sukker
- 1 Stang vanille
- 1½ dl piskefløde
- 500 g mascarpone Fed Italiensk flødeost
- 3 cl marsala
- 4 kopper kold, men meget stærk kaffe
- 20 lady fingers
- 6 spsk. Kakao
Ingredienser
|
Instruktioner
- Vanillestangen flækkes og korn skrabes ud i røreskålen. Sukker og æggeblommer tilsættes og det hele piskes til æggesnaps i mindst 15 min, en meget luftig hvidlig masse.
- Mascarpone, fløde og marsala røres sammen til en luftig masse og vendes forsigtig i æggesnapsen.
- I et fad ca. 17 x 28 cm kommes ca. ½ delen af cremen. Laydy fingers dyppes hurtigt i den kolde kaffe og lægges meget tæt ved siden af hinanden på cremen.
- Resten af cremen fordeles over og fadet stilles på køl i mindst 4 timer (kan laves dagen i forvejen, det bliver det bare bedre af) Lige inden anretning enten i fadet eller portions anretning drysses der kakao over, gennem en sigte.
Del denne opskrift