TIRAMISÚ A LA HALFDAN’S

Print opskrift
TIRAMISÚ A LA HALFDANS
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vanillestangen flækkes og korn skrabes ud i røreskålen. Sukker og æggeblommer tilsættes og det hele piskes til æggesnaps i mindst 15 min, en meget luftig hvidlig masse.
  2. Mascarpone, fløde og marsala røres sammen til en luftig masse og vendes forsigtig i æggesnapsen.
  3. I et fad ca. 17 x 28 cm kommes ca. ½ delen af cremen. Laydy fingers dyppes hurtigt i den kolde kaffe og lægges meget tæt ved siden af hinanden på cremen.
  4. Resten af cremen fordeles over og fadet stilles på køl i mindst 4 timer (kan laves dagen i forvejen, det bliver det bare bedre af) Lige inden anretning enten i fadet eller portions anretning drysses der kakao over, gennem en sigte.
Del denne opskrift