Antal personer |
|
Ingredienser
- 250 g mørk farin
- 2½ dl olie
- 5 Æg str. M
- 300 g mel
- 2 tsk. Vanillesukker
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. salt
- 150 g rosiner
- 75 g Hakket hasselnødder
- 500 g revet gulerødder
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Nøder hakkes groft. Gulerødder skralles og rives groft. Alle ingredienser undtagen gulerødder blandes i røremaskinen i ca. 4-5 min.
- Herefter tilsættes gulerødderne lidt efter lidt og der røres i yderligere ca. 3 min, indtil dejen er helt blandet og lind.
- Dejen hældes i en form/fad på ca. 24 x 30 cm og bages i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 40 min. (varmluft ovn).
Del denne opskrift