JORDBÆR I LAGE MED MASCARPONE CREMÉ

Print opskrift
JORDBÆR MED MASCARPONECREMÉ
Antal personer
Personer
Ingredienser
Marinade:
Fyld:
Mascarponecréme:
Antal personer
Personer
Ingredienser
Marinade:
Fyld:
Mascarponecréme:
Instruktioner
Fremgangsmåde for marinade.
  1. Portvin, hvidvin og honning blandes og sættes i mikroovnen ved fuld effekt 30 sek. herved opløses honningen.
  2. Kanelstykket tilsættes og lagen afkøles i ca. 30 min, hvorefter man kasserer kanelstykket.
  3. Jordbær befris for stilke og skyldes grundigt. Bærerne sættes i et fad, hvor de kan være i et lag. Marinaden tilsættes og bærerne trækker i lagen i mindst 2 timer.
Fremgangsmåde for mascarponecréme.
  1. Æggen deles i blommer og hvide. Blommerne røres skummende med flormelisen. Mascarponen røres i æggemassen lidt efter lidt, og blandingen røres crémet.
  2. Æggehviderne og piskefløden piskes stive hver især og vendes forsigtigt i mascarponecrémen.
  3. Bærerne anrettes på en tallerken med lidt af lagen og hertil serveres mascarponecrémen.
Del denne opskrift