Antal personer |
Personer
|
Ingredienser
Marinade:
- 4 cl hvid portvin
- 2 cl hvidvin
- 1 spsk. honning
- 1 stk. kanel
Fyld:
- ca. 500 g jordbær
Mascarponecréme:
- 2 spsk. Flormelis
- 2 Æg
- 250 g mascarpone fed Italiensk flødeost
- 1 dl piskefløde
Ingredienser
Marinade:
Fyld:
Mascarponecréme:
|
Instruktioner
Fremgangsmåde for marinade.
- Portvin, hvidvin og honning blandes og sættes i mikroovnen ved fuld effekt 30 sek. herved opløses honningen.
- Kanelstykket tilsættes og lagen afkøles i ca. 30 min, hvorefter man kasserer kanelstykket.
- Jordbær befris for stilke og skyldes grundigt. Bærerne sættes i et fad, hvor de kan være i et lag. Marinaden tilsættes og bærerne trækker i lagen i mindst 2 timer.
Fremgangsmåde for mascarponecréme.
- Æggen deles i blommer og hvide. Blommerne røres skummende med flormelisen. Mascarponen røres i æggemassen lidt efter lidt, og blandingen røres crémet.
- Æggehviderne og piskefløden piskes stive hver især og vendes forsigtigt i mascarponecrémen.
- Bærerne anrettes på en tallerken med lidt af lagen og hertil serveres mascarponecrémen.
Del denne opskrift