Antal personer |
stk.
|
Ingredienser
Bund:
- 100 g Rå marcipan
- 100 g sukker
- 100 g smør
- 2 Æg
- 50 g mel
Fyld:
- 100 g friske hindbær frosne kan bruges
- 100 g sukker
- 4 blade husblas
Ingredienser
Bund:
Fyld:
|
Instruktioner
- Alle dele til bunden røres sammen og hældes i en kageform, gene firkantet. Bages ved 150° C i varmluftovn ca. 20 min. Bunden afkøles og tages ud af formen.
- Hindbær og sukker koges op, indtil alt sukkeret er opløst. Husblas opblødes i koldt, vand og opløses herefter i lidt af hindbærfyldet. Hindbær og husblas hældes herefter tilbage i den store portion i en tynd stråle.
- Hindbærmassen hældes over bunden og køles helt af. Kagen skæres herefter ud i ca. 25 små firkanter og kan sættes i kagekapsler.
Del denne opskrift