FONDANT KARTOFLER MED ROSMARIN

Print opskrift
FONDANT KARTOFLER MED ROSMARIN
Antal personer
Personer
Antal personer
Personer
Instruktioner
  1. Kartofler vaskes rene og halveres. Smør smeltes i en gryde sammen med en anelse olivenolie. Finthakket hvidløg tilsættes og steges ved medium varme i et par minutter, uden at hvidløget bliver brunt.
  2. Kartoflerne vendes rundt i fedtstoffet med hvidløg. Grøntsagsbouillonen hældes over.
  3. Koges under låg i ca. 30-35 minutter, indtil kartoflerne er møre. Låget tages af, og kartoflerne koges videre ved medium varme, indtil væsken er kogt næsten helt væk.
  4. Kartoflerne hældes over i et fad og vendes med friskhakket rosmarin. Smages til med en anelse salt og peber.
  5. Kartoflerne er et dejligt tilbehør til f.eks. grillet fjerkræ.
Del denne opskrift