MANGO CHUTNEY

Print opskrift
JUNIORS MANGO CHUTNEY
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Mango skrælles og skæres i små tern. Rør limesaft, fiskesauce og sød chilisauce sammen i en lille skål, og marinér mangotern i ca. ½ time.
  2. Chili og ingefær hakkes fint. Eddike og sukker kommes i en gryde og bringes i kog. Simrer videre lige under kogepunktet, indtil sukkeret er helt opløst.
  3. Mango, chili og ingefær tilsættes sammen med sambal oelek. Simrer videre i ca. 1 time. Smages til med blommesauce og salt.
  4. Hældes i en beholder og sættes i køleskabet.
Servering:
  1. Den her mango chutney blev lavet specielt som tilbehør til grillede pølser (evt. fyldt med ost) i stedet for den sædvanlige, kedelige sennep og ketchup, og er et must til enhver grillfest.
Del denne opskrift