PARMESANTÆRTE MED VALNØDDER

Print opskrift
PARMESANTÆRTE MED VALNØDDER
Antal personer
Antal personer
Instruktioner
Mørdej:
  1. Smørret smuldres i hvedemelet og dejen samles hurtigt med æggeblommen og salt. Lad dejen hviler i køleskabet mindst 1 time. Rulles ud så den kan dække en tærteform på 24 cm, prik huller i dejen med en gaffel og lad den hvile igen ½ time i køleskabet. Tærtebunden forbages ved 175 °C i 10 min. i varmluftovn.
Fyldet:
  1. Æg, fløde og ost piskes sammen. Valnødder tilsættes og der krydres med salt/peber. Fyldet kommes i den forbagte bund, og bages færdig ved 175 °C i ca. 30 min, til den er lysebrun og ostefyldet er stivnet.
  2. Denne tærte smager bedst hvis den serveres kold til vildt og kødretter.
Del denne opskrift