OVNBAGT TOMAT – FETA SALAT

Print opskrift
OVNBAGT TOMAT - FETA SALAT / FORRET
(Til 2 personer som hovedret eller 4 personer som forret.)
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Der laves et snit i toppen af tomaterne, kom dem ned i kogende vand i ca. 1 min. (til skinnet begynder at løsne sig) kom dem straks i koldt vand, fjern skinnet og skær dem i skiver. Fetaen skæres i passende tynde skiver.
  2. I et ovnfast fad lægges tomater, feta og igen et lag tomater på toppen. pres hvidløgene ud over, krydder med salt (pas på med salt, alt efter den type feta man burger) peber og til sidst hældes olivenolien ud over fadet.
  3. Fadet sættes i en forvarmet ovn 200°C på interval grill eller varmeluft i 12 min, tages ud og hakket basilikum drysses over.
Tilbehør.
  1. Grillet hvidløgsbrød
Del denne opskrift