WEBMASTERENS FYLDTE KARTOFLER

Print opskrift
WEBMASTERENS FYLDTE BAGEKARTOFLER
Antal personer
stk
Ingredienser
Antal personer
stk
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bagekartoflerne koges møre, så det er muligt at tage indmaden ud. Derefter pakkes de ind i sølvpapir ca. 3/4, så toppen er fri og kartoflen tilgængelig.
  2. Grav al indmaden ud og kom det op i en skål. Det skal gøres lidt forsigtigt, så der ikke kommer sølvpapir med i skålen.
  3. Når det er gjort tilsættes presset hvidløg, cremefraiche, smør og hakket persille, mens der røres forsigtigt med el-piskeren. Derefter tilsættes ca. 1/4 Piskefløde, men da det kan variere efter kartoffelmassens størrelse, skal man lige prøve sig frem, så det ikke bliver til sovs, men almindelig kartoffelmos konsistens.
  4. Salt er en smagssag og skal derfor tilsættes med varig prøvesmagning. Når det er rørt færdigt, kommer man fyldet tilbage i kartoflerne og det overskydende fyld, kan man komme i små ildfaste skåle.
  5. Inden man sætter kartoflerne ind i oven, på 220 grader, drysser man parmesanost over dem. Kartoflerne er færdige, når toppen er gylden.
  6. NB: Kan serveres til det meste, men husk at en kartoffel mætter meget!
Del denne opskrift