SICHUAN-BRAISERET GULDBARS

Print opskrift
SICHUAN-BRAISERET GULDBARS
Antal personer
Personer
Ingredienser
Antal personer
Personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Guldbars klargøres (renses for indvolde og skæl fjernes). Duppes tør, og gnides indvendigt og udvendigt med salt. Stilles til side i ca. 15 min.
  2. Forårsløg deles i grønne dele (skæres i små ringe) og hvide dele (diagonalsnittes). Ingefær og hvidløg hakkes fint. Sambal oelek, Toban Jiang, farin, vand og risvin blandes i en skål.
  3. Opvarm en wok til den ryger og danner regnbueeffekt i bunden. Hæld olie i wokken, og brun fisken på begge sider. Tages op.
  4. Wokken opvarmes igen. Hæld olie i, og tilsæt derefter hvide dele af forårsløg, ingefær og hvidløg. Så snart indholdet begynder at tage farve, tilsættes sauce-blandingen og bringes i kog. Skru ned for varmen. Fisken lægges i, og låg lægges på, hvorefter fisken braiseres i 12 min.
  5. Fisken vendes og braiseres videre i ca. 10 min. Dryppes løbende med saucen. Tages op og anrettes pænt på et fad. Saucen koges lidt ind. Chiliolie blandes i sammen med de grønne toppe fra forårsløgene, hvorefter saucen hældes over fisken.
Tilbehør:
  1. Kogte ris.
Del denne opskrift