SORT LINGUINE I OSTESAUCE M. TIGERREJER OG KAMMUSLINGER

Print opskrift
SORT LINGUINE I OSTESAUCE M. TIGERREJER OG KAMMUSLINGER
Instruktioner
  1. Savojkål snittes, og hvidløg samt chili (uden kerner) hakkes fint. Citronskallen skæres i julienne (små, fine strimler) eller rives. Tigerrejerne pilles, og kammuslingerne skæres i halve.
  2. Pastaen koges al dente, tages op og afdryppes.
  3. Imens pastaen koges, sauteres hvidløg og savojkål i olie på en pande i ca. 1 minut ved medium-høj varme (hvidløget må ikke brænde på). Hakket chili, tigerrejer og kammuslinger tilsættes. Indholdet sauteres videre, indtil tigerrejerne tager farve og er gennemstegt. Smages til med en anelse salt og peber og tages af varmen.
  4. Mornay-saucen varmes op i gryden, og den afdryppede pasta hældes i. Blandes og smages til med citronskal.
Servering:
  1. Pasta og ostesauce anrettes på hvide tallerkener, og savojkål-blandingen hældes over. Garneres med et par citronskiver.
  2. En hyggelig Cremént passer ganske dejligt til som drikkelse.
Tilbehør:
  1. Evt. varme flûtes.
Del denne opskrift