Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g pasta del seppio
- 1 kogt hummer ca. 600g
- 150 g kammuslinger
- 1 spidskål
- 2 fed hvidløg
- 5 Skalotteløg
- salt og peber
- 3 dl. hummersauce (Klik HER! for at se opskrift)
Ingredienser
|
Instruktioner
- Kødet tages af hummeren og skæres i store stykker. Skallerne og vandet, som hummeren blev kogt i, gemmes og benyttes til hummersauce. Kammuslinger skylles og renses. Spidskål snittes. Hvidløg og skalotteløg hakkes fint.
- Pastaen koges al dente, tages op og afdryppes.
- Imens pastaen koger, svitses kammuslinger hurtigt på en pande ved meget høj varme, til de får farve. Tages af panden, halveres og holdes varme.
- Hvidløg og skalotteløg svitses i olie, og spidskål tilsættes. Sauteres i et par minutter. Smages til med salt og peber.
- Hummersauce hældes i den afdryppede pasta, så den ikke klistrer sammen. Blandes med de øvrige ingredienser.
Tilbehør:
- Varme flûtes.
Del denne opskrift