CARPACCIO AF HUMMER OG HELLEFISK

Print opskrift
CARPACCIO AF HUMMER OG HELLEFISK
Instruktioner
  1. Hummerkødet skæres i stykker (gem skallerne til en god hummersauce). Den friske hellefisk skæres i meget tynde skiver (frys den lidt ned først, så den er nemmere at skære ud). Skiverne af røget hellefisk rives i mindre stykker. Rucola-salat skylles, og stænglerne fjernes.
  2. Skiverne af den friske hellefisk anrettes på tallerkener. Dryppes med limesaft. Udenom hellefisken lægges revne stykker frisk mozzarella. Ovenpå hellefisken anrettes stykker af røget hellefisk og hummer. Toppes med en håndfuld rucola. Overhældes gavmildt med en god olivenolie og smages til med salt og peber. Dryppes med en anelse chili-olie.
  3. Pyntes evt. med spiselige blomster.
Tilbehør:
  1. Skiver af noget godt brød (evt. gnedet med hvidløg og dryppet med olivenolie og ristet på en pande).
Del denne opskrift