Antal personer |
|
Ingredienser
Fisken:
- 4 pangasius filet anden fast fisk kan bruges
- 2 løg i skiver
- Hvede mel
- Salt/Peber
- Ca. 50 g smør
Sennep/Kapers creme:
- 4 dl piskefløde
- 3 spsk. Dijonsennep
- 2 spsk. Kapers
- 1 spsk. citronsaft
- olivenolie
- Salt/Peber
Ingredienser
Fisken:
Sennep/Kapers creme:
|
Instruktioner
- Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen. Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt/peber. Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side.
- Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt/peber.
Anretning.
- Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg. Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken. Hertil passer ovnbagte timians kartofler, løse ris eller frisk pasta.
Del denne opskrift