PANGASIUS FILET MED SENNEP/KAPERS CREME

Print opskrift
PANGASIUS FILET MED SENNEP/KAPERS CREME
Antal personer
Ingredienser
Fisken:
Sennep/Kapers creme:
Antal personer
Ingredienser
Fisken:
Sennep/Kapers creme:
Instruktioner
  1. Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen. Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt/peber. Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side.
  2. Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt/peber.
Anretning.
  1. Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg. Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken. Hertil passer ovnbagte timians kartofler, løse ris eller frisk pasta.
Del denne opskrift