ARNES AND I FORVEJEN

Print opskrift
ARNES AND I FORVEJEN
Antal personer
Antal personer
Instruktioner
  1. Anden ordnes, æbler- svesker- salt og peber fyldes i anden og lukkes. Anden lægges med brystet opad som krydderes med salt på en bradepande med rigeligt vand i bunden. Anden sættes i en forvarmet ovn ved 150 °C (varmeluft) i 3 timer.
  2. Anden tages ud og afkøles i en times tid inden den pakkes ind og sættes i køleskabet til dagen efter.
  3. Anden tages ud, klippes op og sættes i ovnen ved 140 °C (varmluft) i ca. 20-25 min. Kan evt. grilles til sidst.
  4. fond/kraft der er i brandepanden, skummes for andefedt og bruges til fremstilling af sovsen som herved også kan laves dagen i forvejen.
Tilbehør:
  1. som traditionen byder sig i den enkelte familie. Vi bruger brune/hvide kartofler, råsyltet tranebær og den dejlige sovs.
Del denne opskrift