PERLEHØNS I KOKOTTE MED KARRY-KOKOSSAUCE

Print opskrift
PERLEHØNS I KOKOTTE MED KARRY-KOKOSSAUC
Antal personer
Antal personer
Instruktioner
  1. Perlehøns skæres i passende stykker. Brunes på pande i smør tilsat ca. 2 spsk. karry.
  2. De grønne toppe skæres af forårsløgene og snittes i små ringe. Gemmes til senere. Den hvide del af forårsløgene snittes og lægges i bunden af kokotten sammen med æbler i tern. perlehønsene lægges ovenpå, hvorefter kokosmælk og bouillon tilsættes.
  3. Kokotten placeres i en kold ovn. Sættes til 225 grader i ca. 45 minutter.
  4. Perlehønsene tages op og grilles videre i ovnen til skindet er sprødt. Imens blendes resten af indholdet i kokotten, hvorefter det opvarmes i en gryde. De grønne toppe fra forårsløgene tilsættes saucen, som smages til med salt, peber, karry og gurkemeje.
Servering:
  1. Retten serveres med skiver af Galia-melon (eller anden netmelon), mango chutney samt ris tilsat reven limeskal.
Del denne opskrift