Videre til indhold
Halfdans Place

Halfdans Place

Opskrifter

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Info
  • Kennel

Ingrediens: Salt/Peber

HALFDANS VILDANDEBOLLER I ÆBLE/KARRYSAUCE

GRØNSAGSTÆRTE MED SKINKE

FENNIKEL-CREME

Citron Sauce til fisk

FASANSAUCE

HVIDVIN SAUCE MED PURLØG

SENNEP SAUCE MED FLØDE

SAUCE TIL AND

Halfdans kartoffelsalat med karry

Fennikel/peberfrugt fad

OVNBAGT TOMAT – FETA SALAT / FORRET

(Til 2 personer som hovedret eller 4 personer som forret.)

RISOTTO

KARTOFFEL-SELLERIMOS

BAGTE PEBERFRUGTER

Grillet guldmakrel

PANGASIUS FILET MED SENNEP/KAPERS CREME

PANGASIUS FILET MED KAMMUSLINGER I FENNIKELSAUCE

HUMMER KOGT I HVIDVINSLAGE

PIGHVAR MED KAMMUSLINGER OG BLACK TIGER REJER

ARNES AND I FORVEJEN

ANDEBRYST I WOK MED BROCCOLI

Navigation til indlæg

Side 1 Side 2 Næste side

Søg

Kategorier

  • DESSERTER OG KAGER
  • DIVERSE
  • FISK/SKALDYR
  • FJERKRÆ
  • SAUCER
  • SVIN / OKSE / KALV / LAM
  • TILBEHØR
  • VILDT

Find os

Charlotte & Lars Thomsen

Adresse
Bakkevænget 20, st. Rørbæk
3600 Frederikssund

kontakt
Mail: halfdan@halfdan.dk
Tlf: +45 30 58 54 23

Kontakt

Mail:

halfdan@halfdan.dk

Telefon:

Tlf: +45 30 58 54 23

  • Facebook
  • E-mail
Drevet af WordPress