Videre til indhold
Halfdans Place

Halfdans Place

Opskrifter

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Info
  • Kennel

Ingrediens: olivenolie

HALFDANS VILDANDEBOLLER I ÆBLE/KARRYSAUCE

HOT TOMATSUPPE

HVIDLØGSOLIE

FOND AF FASANSKROG

FISKESAUCE

SENNEP SAUCE MED FLØDE

SAUCE TIL KAMMUSLINGER OG FISK

Basilikum pesto

FONDANT KARTOFLER MED ROSMARIN

KOGTE/OVNBAGTE KARTOFLER M/TIMIAN

OVNBAGTE RØDBEDER MED HVIDLØG OG TIMIAN

KOLD SOMMERKARTOFFELSALAT

GRATINERET GRØNTSAGS CANNELLONI MED PARMASKINKE

RISOTTO

RIS MED BACONTERN

GRILLET HAJ MED SPICY FERSKENSALSA OG ITALIENSK BØNNESALAT

PANGASIUS FILET MED SENNEP/KAPERS CREME

PANGASIUS FILET MED KAMMUSLINGER I FENNIKELSAUCE

KAMMUSLINGER PÅ FORSKELLIGE MÅDER

URTEGLASERET AGERHØNE MED SAUTEREDE RODFRUGTER

ANDEBRYST I WOK MED BROCCOLI

Navigation til indlæg

Side 1 Side 2 Næste side

Søg

Kategorier

  • DESSERTER OG KAGER
  • DIVERSE
  • FISK/SKALDYR
  • FJERKRÆ
  • SAUCER
  • SVIN / OKSE / KALV / LAM
  • TILBEHØR
  • VILDT

Find os

Charlotte & Lars Thomsen

Adresse
Bakkevænget 20, st. Rørbæk
3600 Frederikssund

kontakt
Mail: halfdan@halfdan.dk
Tlf: +45 30 58 54 23

Kontakt

Mail:

halfdan@halfdan.dk

Telefon:

Tlf: +45 30 58 54 23

  • Facebook
  • E-mail
Drevet af WordPress