Videre til indhold
Halfdans Place

Halfdans Place

Opskrifter

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Info
  • Kennel

Ingrediens: fed hvidløg

HOT TOMATSUPPE

GRØNSAGSTÆRTE MED SKINKE

KYLLINGE-RAVIOLI I SVAMPESAUCE MED BASILIKUM

HVIDLØGSOLIE

FOND AF FASANSKROG

FOND AF BEN FRA RÅDYR

SAUCE TIL KAMMUSLINGER OG FISK

FONDANT KARTOFLER MED ROSMARIN

OVNBAGTE RØDBEDER MED HVIDLØG OG TIMIAN

OVNBAGT TOMAT – FETA SALAT / FORRET

(Til 2 personer som hovedret eller 4 personer som forret.)

GRATINERET GRØNTSAGS CANNELLONI MED PARMASKINKE

SORT LINGUINE I OSTESAUCE M. TIGERREJER OG KAMMUSLINGER

SKALDYRSPASTA MED SPIDSKÅL OG HUMMERSAUCE

KAMMUSLINGER PÅ FORSKELLIGE MÅDER

ITALIENSK KYLLINGERULLE MED GRILLET AUBERGINE

PERLEHØNS I KOKOTTE MED KARRY-KOKOSSAUC

LYNSTEGT PERLEHØNE MED GRØNTSAGER I SØD BØNNESAUCE

GONGBAO KYLLING

PERLEHØNE I GRØN KARRY MED BASILIKUM OG CHERRYTOMATER

GLASERET FASAN I WOK CASHEWNØDDER OG PORRE

FASAN I WOK MED VALNØDDER OG FORÅRSLØG

Navigation til indlæg

Side 1 Side 2 Næste side

Søg

Kategorier

  • DESSERTER OG KAGER
  • DIVERSE
  • FISK/SKALDYR
  • FJERKRÆ
  • SAUCER
  • SVIN / OKSE / KALV / LAM
  • TILBEHØR
  • VILDT

Find os

Charlotte & Lars Thomsen

Adresse
Bakkevænget 20, st. Rørbæk
3600 Frederikssund

kontakt
Mail: halfdan@halfdan.dk
Tlf: +45 30 58 54 23

Kontakt

Mail:

halfdan@halfdan.dk

Telefon:

Tlf: +45 30 58 54 23

  • Facebook
  • E-mail
Drevet af WordPress